Scholen

Susan geeft meerdere workshops op basisscholen. Deze kunnen geheel op maat worden gemaakt en passend bij de leeftijdsgroep. De jeugd heeft de toekomst en de toekomst is nu. Nu is de tijd om kinderen te laten zien en mee te laten maken hoe een gezonde wereld en leefstijl eruit kan zien.Ik verzorg workshops met uiteenlopende thema’s en vaak samen met een collega. Hieronder een aantal voorbeelden:
  1. Smaakfeest: schoolbreed zijn er workshops met als doel kinderen kennis te laten maken met wereldsmaken. De opdrachten die erbij horen zijn afgestemd op de groep, maar kunnen ook groepsoverschrijdend worden uitgevoerd. Alle zintuigen komen aan bod en passend binnen het schoolprogramma of het IPC-thema komen verschillende leerdoelen aan bod.
  2. Waterbende: water is van levensbelang en water is lekker, dat zijn de twee belangrijkste boodschappen in deze workshop. We laten zien hoe de waterkringloop werkt, we vergelijken water met suikerhoudende dranken en zorgen dat kinderen na de workshop water met andere ogen bekijken en waarderen.
  3. FF rust: met yoga en meditatie speciaal voor kinderen laten we zien wat teveel spanning met een lijf doet, hoe je ontspanning kan bereiken en welke manieren je kan gebruiken om echte ontspanning te vinden.
De workshop kost 99 euro exclusief vervoerskosten en duurt gemiddeld een uur per groep.